Uncategorized

Tag på camping tæt ved natur – lige udenfor hovedstaden

Er I ved at kigge på, hvor sommerferien skal tilbringes? Det kan være, det har inspireret, at Kristi Himmelfartsferien lige er overstået, og at pinsen også er lige nu – så får man hurtigt lyst til at komme ud et sted, hvor man kan nyde det gode vejr. Hvis I har campingvogn, er det oplagt at få oplevet det ganske danske land, og måske endda et sted I ikke har camperet før?

Hvis I gerne vil på campingferie i Danmark, kan I se mere på mulighederne her. En mulighed kunne blandt andet være Danhostel Ishøj Strand, som er en campingplads med rig mulighed for både at opleve vandet og naturen, men også ligger så tæt på København, at I sagtens kan komme ind forbi hovedstaden og på den måde også få oplevet noget af storbyens liv. Der er mange, der sætter pris på at kunne kombinere mulighederne.

Vandrehjem til jer uden campingvogn

Er I ikke lige til campinglivet og det at skulle køre rundt i autocamper eller med campingvogn spændt efter bilen? Der er stadig gode muligheder for at opleve hovedstadsområdet, uden det skal koste alt for meget. I kan for eksempel tage på vandrehjem ved Ishøj strand, hvor I er indlogeret på fine værelser og med mulighed for blandt andet at benytte jer af de faciliteter, der er tilknyttet med blandt andet fælleskøkken.

Hostels og vandrehjem er en god måde at komme hinanden ved på. En ting er, at I måske kommer til at lave mange fine ting sammen som familie, men det er altså også her, at I kan komme til at snakke med andre familier, der er på ferie, og som måske har børn på alder med jeres, der kan lege sammen. Det er skønt, når alle får en sjov og afslappende ferie – uden det kræver et fly til Sydeuropa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *