Storby ferie

Der findes et hav af forskellige ferie former, og en af de mest populære er helt klart at tage på en billig storby ferie. Der er masser muligheder for at rejse rundt i Europa og opleve de europæiske storbyer, for næsten ingen penge.

Man ser typisk at folk tager på en forlænget weekend til en storby i Europa, og vi har sat os for at hjælpe dig med at komme billigt afsted!

Vælg en destination

Der er rigtig mange forskellige steder, som du kan vælge at tage på billig storby ferie i. Vi vil liste nogle af de mest populære destinationer herunder, men vi hører også meget gerne forslag fra dig af.

Budapest, Ungarn

I gennem de sidste par år er interessen for Budapest i Ungarn steget markant, og vi forstår godt hvorfor! Det er en by som byder på så mange forskellige ting, at der med garanti er noget for en hver.
Er du til masser af shopping er der flere forskellige shopping gader og centre, som du kan besøge. Du finder med garanti et sted, som har tøj der falder i din smag. Yderligere kan det nævnes at det er billigt at shoppe i Budapest.Er du mere til at kulturelle og gå på oplevelser på diverse museer, så er der også utrolig mange muligheder i Budapest. Du kan også finde en rolig Café og nyde en kop kaffe med udsigt til den fine Donaus flod.

Warszawa, Polen

Warszawa er sikkert ikke den første by der falder i tankerne når du tænker på storby ferie, men Polen byder på så mange gode ting. Så hvis du skal afsted på en billig storby ferie, så kan vi helt klart anbefale en tur til Warszawa i Polen.

Byen er en rigtig god blanding af gamle og kulturelle bygning til højhuse der skyder op rundt omkring, det er en by i rivende udvikling, men de formår at beholde den gode stemning!

Paris, Frankrig

Paris er uden tvivl en af de mest populære destinationer når det kommer til, at tage på en billig storby ferie. Hvis man vælger at rejse i f.eks. Januar måned, så er det muligt at komme forholdsvis billigt afsted til Paris. Der er masser af overnatningsmuligheder på både fine hoteller, men også på både billige hoteller og hostels.

Vi behøves vel ikke at skrive det helt store om Paris, det plejer at sælge sig selv ret godt. Det er kærlighedens by, her er masser af seværdigheder samt shopping muligheder som er perfekt til en romantisk storby ferie væk fra det kedelige Danmark.