Uncategorized

Sørg for at bilen er tiptop klar til køreferie

Skal du på køreferie? Så er det essentielt at du har sørger for at bilen er klar, så I ikke løber ind i problemer undervejs. En af de ting som især er essentiel at sørge for, når man skal på sommerferie, er at din aircondition i bil virker. Det kan hurtigt blive en meget lang tur, hvis man allerede er på vej mod de sydlige grænser og en af passagerne pludselig udbryder ”Åh nej, aircondition bil virker ikke”.

Hvordan ved jeg om min aircondition i bil virker?

Hvis du er i tvivl om din aircondition i bil virker, eller om din aircondition bil virker ikke, kan det være en god idé at sende bilen til et aircon service inden afrejse. Her vil en autoriseret mekaniker kunne tjekke om din aircondition i bil fungerer optimalt, eller om der skal foretages en reparation af aircondition. Dette sker ved at mekanikeren vil tjekke din aircondition væske bil, rensning heraf og ny påfyldning, så din bil er fuldstændig klar til en længere køreferie.

Generelt inden en køreferie

Udover at det er essentielt at din aircondition i bil virker, inden afrejse, bør du også tjekke op på nogle andre ting, for bedst muligt at sikre en problemfri tur. Dette kan blandt andet være at få tjekket bilens motor og bremser – hvis det er længe siden din bil har været til service, kan det være en idé at gøre det sammen med aircon service, for at sikre alt med bilen er i den skønneste orden. Herudover kan det være en god idé at have et reservedæk lagt i bagagerummet, sammen med udstyr til at skifte dæk, hvis I skulle ende i den uheldige situation at I punkterer. Ligeledes bør I tjekke op på at bilen overholder alle krav for de lande og byer I skal krydse, så I mindsker risikoen for en bøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *