Mini ferie i Danmark

Har du behov for en lille pause væk fra hverdagen, så burde du tage et kig på mulighederne for en mini ferie i Danmark. Der er mange muligheder for at være turist i vores eget land, som vi til hverdag slet ikke tænker over.
Der er rigtig mange steder i Danmark med smuk natur, og masser af historie som er ideelle til en mini ferie i Danmark.

Der findes mange forskellige former for mini ferie i Danmark, som man kan kaste sig ud i. Noget af det mest populære for både danskere, men også udlændinge der kommer til Danmark er sommerhus ferie langs nogle af kysterne.

Sommerhus ved Vesterhavet

En af de mest populære mini ferier i Danmark er at tage i sommerhus ved Vesterhavet, det er i sær populært blandt tyskere, men også blandt danskere. En af grundene til at det er blevet så populært er den smukke natur som området har.

Der er masser af flotte strande, som man har mulighed for at gå langs.

Vesterhavet er også populært blandt folk der blandt andet kite surfer pga. De vindforhold de har der. Det er et sted, hvor der blæser forholdsvis meget.

Der er også et utal af havne op langs Vesterhavet, som gør det attraktiv for mange lystbådssejlere. Der er mange som tager en kysttur, hvor de sejler fra havn til havn og ser de lokale specialiteter på vejen.

Det er altså en af mulighederne for at tage på en mini ferie i Danmark.

Kroophold i danmark

Skal du på en romantisk tur væk fra hverdagen, så kan det anbefales at tage på et kroophold. Der findes et hav af forskellige og unikke kroer rundt omkring i Danmark, som alle sammen har deres egen charme. De er helt perfekte til en romantisk get-a-away. Uanset om du tager på en kro i dit lokal område eller i den anden ende af landet, så kan du være sikker på at få en idylisk oplevelse. Danmark er blevet utrolig kendt for vores gamle slotte og herregårde samt decideret kroer, hvor det er blevet muligt at leje værelser.

Det er en god måde at komme væk fra hverdagen på, hvis man har behov for ro fra arbejdet, børnene og bare nyde hinandens selskab.

Camping

Overnat i naturen