6 tips til at finde de billigste flybilletter hos Momondo

Hvis du ønsker at komme på en billig ferie, der ikke sprænger budgettet, er rejsesøgemaskinen Momondo et godt sted at starte. Her får du 6 tips til, hvordan du finder de billigste flybilletter hos Momondo. Der kan nemlig være mange penge at spare!

 

Ferier er nogle af de oplevelser, som folk mindes med allerstørst glæde. Derfor har det også stor betydning, at man rent faktisk får pakket kufferten og kommer afsted. Selvom ferier er både lærerige, mindeværdige og øjenåbnende, er det ikke meningen, at du skal vende hjem med en tom pengepung. Derfor er det så vigtigt, at du får fingrene i de billige flybilletter!


1.    Find dine flybilletter på Momondo i god tid – men ikke for god tid!

 Skal du finde de billigste flybilletter, bør du bestille i god tid. Dette kræver naturligvis, at du klikker ind på Momondos hjemmeside i en rum tid før, at du skal rejse. Men hvor tidligt er det egentlig, at du skal bestille dine flybilletter?

 

Tidspunktet afhænger af, om du skal rejse i højsæsonen eller ej. Rejser du i højsæsonen – dette kan blandt andet være ferier, højtider og helligdage – bør du bestille dine flybilletter så lang tid i forvejen som overhovedet muligt. Skal du have fat i de billigste flybilletter, kan du altså sagtens bestille tre til fire måneder, før du skal rejse.

 

Planlægger du derimod at rejse uden for højsæsonen, kan det bedst betale sig at bestille billetter seks til otte uger før afrejsen. Dog er det altid en god idé jævnligt at holde øje med priserne på flybilletter. Ser du et godt tilbud, er det bare om at slå til omgående!

 

Er du på udkig efter en afbudsrejse, kan det godt betale sig at købe flybilletter i allersidste øjeblik. Afbudsrejser kan dog ikke sammenlignes med andre typer af ferier – de er en kategori for sig!

2.    Brug Momondo til at undersøge priser på forskellige datoer

En af de rigtig store fordele ved Momondo er, at det er utrolig overskueligt at undersøge, hvilke rejsedage der er billigst. Grafikken er nemlig bygget op på den måde, at en graf viser dig oversigten over priser på flybilletter de forskellige dage. Det bliver altså ikke meget nemmere!

 

Vil du have fat i de billigste flybilletter, kan det godt betale sig at være fleksibel med dine rejsedage. Dels kan det være en god idé at rejse uden for højtider og skolernes ferier. Men hvis dette ikke er en mulighed, er det en god idé at kigge på de omkringliggende datoer.

 

Sommetider kan man komme ud for, at der er flere hundrede kroner at spare, hvis man ændrer rejseintervallet for eksempel fra fem dage til fire dage. Både rejsedagene og rejsens interval, er derfor bestemt værd at kigge på. Jo mere fleksibel du er, jo billigere flybilletter kan du også finde på Momondo.

3.    På Momondo har du mulighed for at vælge mellem mange destinationer

Ja, du har måske opdaget det. Hvis du skal finde de billigste flybilletter, er nøgleordet i den grad fleksibilitet. Derfor kan det også godt betale sig at være fleksibel med den destination, som du skal rejse til. Hvis du blot er på udkig efter en storbysferie kan Paris, London og Berlin måske alle være oplagte destinationer?

 

Inde på Momondo finder du en drønsmart kortfunktion, som kan hjælpe dig med at danne dig et overblik. Ved hver enkelt destination er der nemlig en lille markør, som kan fortælle dig, hvad en flybillet hertil koster. De forskellige priser vises naturligvis inden for en given periode, så de kan sammenlignes én til én.

 

Sommetider kan store begivenheder få billetpriserne til at stige. Dette kan for eksempel være, hvis der finder en stor sportsbegivenhed sted. Er du ikke interesseret i denne begivenhed, kan det derfor være smartere enten at ændre destinationen eller at ændre dine rejsedage.

 

4.    Undersøg flybilletterne nærmere gennem Momondo; hvad er inkluderet i prisen?

Når du skal finde de billigste flybilletter, kan det godt betale sig at være en anelse kritisk. Det er nemlig vigtigt at tjekke, hvad der er inkluderet i prisen, hvis du vil af med så få penge som muligt. Sagt på en anden måde; sørg for at du rent faktisk sammenligner flybilletter inden for samme kategorier.

 

Hos lavprisselskaber ses det for eksempel ofte, at håndbagage ikke er inkluderet i prisen. Har du ikke brug for håndbagage, bør du naturligvis takke ja til det billige tilbud. Men hvis det modsatte gør sig gældende, bør du undersøge om det gebyr, som du skal betale for at medbringe håndbagage, gør flybilletten dyrere samlet set.

 

Den pris på flybilletten, som du først ser, er ikke nødvendigvis den endelige. Foruden håndbagage kan det også være interessant at kigge på, om der er mad og drikke inkluderet på de længere flyture. Da det handler om at spare flest penge samlet set, er det ikke altid sikkert, at en billig flybillet i sig selv bedst kan betale sig.

 

5.    Kig både efter enkelt- og returbilletter på Momondo

Og så kommer den på banen igen! Fleksibiliteten. Hvis du vil købe dine flybilletter så billigt som muligt, bør du både være klar til at kaste dig over returbilletter og enkeltbilletter. Selvom returbilletter kan virke mest fordelagtige, kan det nemlig være billigere at gøre brug af enkeltbilletterne.

 

Med enkeltbilletter har du nemlig mulighed for at bestille flybilletter fra to forskellige flyselskaber. Dermed kan du altså bestille fra ét flyselskab, når du rejser den ene vej og et andet flyselskab, når du rejser den anden vej.

 

Fordelen ved enkeltbilletterne er, at du netop skruer op for fleksibiliteten. På den måde har du nemlig mulighed for at finde de billigste flybilletter, når du rejser begge veje. Enkeltbilletterne giver dig nemlig chancen for at vælge mellem flere forskellige afgange end returbilletterne.

6.    Hold øje med om priserne ændrer sig inde på Momondo

Mange mener, at priserne på flybilletter stiger, jo mere man søger på den samme billet. Det kan være svært at bevise, om dette faktum er sandt. Men under alle omstændigheder, er der intet i vejen for at være på den sikre side.

 

Prisen på flybilletter bestemmes af en meget kompliceret algoritme. Denne algoritme regulerer blandt andet prisen efter udbud og efterspørgsel. Frygter du, at billetpriserne stiger, fordi du har været inde at kigge på dem mange gange, kan du søge i en privat browser i stedet.

 

Ved at søge på dine flybilletter i en privat browser eller i et inkognitovindue, kan du nemlig undgå at løbe risikoen for prisstigninger grundet dine søgninger. Det kan godt være, at prisen på flybilletterne udelukkende stiger, fordi andre har gjort et køb. Men på denne måde er du i hvert sikker på, at det ikke er dine egne søgninger, der er skyld i prisstigningen!

 

Således i mål! Her var 6 tips til at finde de billigste flybilletter på Momondo. God rejse.

Corona og rejser? - Glem det

I disse tider er det svært at finde på en rejse, rent praktisk er det et sandt helvede, med mindre du er kørende i en VW California eller lignende type bil. Så kan det godt lade sig gøre. Men hvad skal man så finde på?

OPLEV NU DANMARK!

Hos GO DREAM har man et meget rigt udvalg af oplevelser der er til at gribe fat i.

Kom nu ud og oplev de danske egne. Der er så meget som ikke bliver set, fordi at stort set alle danskere er optaget af at komme væk og rejse til udlandet. Bliv inspireret, da din partner, kæreste, mor eller svigermor i hånden og kom ud og køre hurtige biler, smag på en masse vin og tage en flyvetur bagefter… Ej, det anbefaler vi dog ikke… 😉

 

Hvis du  har et ønske om at smitte mormor, udsætte dig selv for fare plus det løse. Så er det stadig muligt i nogle få lande. Tag et kig på min lille guide gennem Momondo forneden. 

Måske du kan finde lidt inspiration?

Husk nu for filan din maske og massere af sprit. Max 25cl 😉