Prøv en anderledes sport, når du kommer hjem fra ferie

Prøv en anderledes sport, når du kommer hjem fra ferie

  • Post author:
  • Post category:Oplevelser

Er du vild med at dyrke sport? Måske er du en af dem, der elsker at dyrke sport, også når du er på ferie. På mange feriesteder er det muligt at dyrke sport, mens man er på ferie. Nogle ferieresorts tilbyder også fitnessfaciliteter, som man kan benytte sig af på ferien. 

En anderledes sport

De fleste mennesker kender helt sikkert sportsgrenen tennis, hvad enten man selv har gået til tennis eller måske bare  har set det i fjernsynet, så er det de færreste, der ikke ved, hvad tennis går ud.

Tennis er en underholdende sport, som man let kan udøve, mens man er på ferie. Det er sikkert heller ikke svært, at finde frem til en tennisbane i nærheden af de fleste ferieresorter.

Det kan derimod være svært, at finde frem til en idrætshal, hvor du kan spille squash. Er du en af dem, der elsker stort set alle former for sport, eller har du specialiseret dig indenfor sportsgrene såsom squash, tennis eller badminton, så kan det være du har hørt om padel tennis. Padel tennis er en sportsgren der stammer fra Mexico tilbage i 1960, så selvom den endnu ikke er så udbredt i Danmark, er det faktisk ikke en ny sportsgren.

Padel tennis er for dig, der elsker sport og især squash og tennis. Padel tennis er nemlig en kombination af disse to sportsgrene, så hvorfor ikke udfordre dig selv og prøve kræfter med en ny og spændende sportsgren.

Padel tennis er en ud af flere sportsgrene, som du må vente med at udøve til du kommer hjem fra ferie – medmindre du er på ferie i Spanien. Padel tennis er nemlig en af de største sportsgrene i Spanien målt på antal udøvere, så du kan være heldig at finde en bane i nærheden af dig, hvis ferien går hertil. Hvis ikke, er der heldigvis flere steder herhjemme, hvor du kan få lov at prøve kræfter med denne sportsgren!

 

 

Simon

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!