Tips og tricks

Nyd en god bog på ferien

Er ferien lige om hjørnet, så har du måske allerede pakket kufferten. Sol og strand og masser af tid til at slappe af, men har du husket at pakke en god bog? 

Hverdagens travlhed

Det kan være svært at nå at få læst en god bog til hverdag. Det er så nemt at smide sig foran fjernsynet, når man kommer hjem arbejde. Når dagligdagens pligter er klaret, er det fristende at ligge sig på sofaen med en god serie.

Der findes mange serier på streaming tjenesterne, som du kan se uden egentlig at følge med, så kan du samtidig få samlet op på dagens nyheder på diverse sociale medier, og det kræver ikke det store at følge med i den serie, som du startede på for et par aftenener siden.

Ferie, ferie, ferie

Nu er ferien lige om hjørnet, så hvorfor ikke udnytte muligheden til at få læst den bog, som du har haft liggende på natbordet, de sidste mange måneder, men som du aldrig fik åbnet.

Ferie er en oplagt mulighed for at læse bøger. Tag bogen med på stranden, og bliv varmet igennem af solens stråler samtidig med at du fordyber dig i litteraturen.

Vi kender det alle sammen, at vi køber en bog, fordi vi har de bedste intentioner om at få den læst med det samme, alligevel ender det med at vi aldrig kommer igang, men måske vi burde at læse lidt mere. Du kan læse meget mere om, hvorfor det er en god idé at læse bøger her.

 

 

Comments Off on Nyd en god bog på ferien

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!