Oplevelser

Tiltrængt ferie fra studiet

Kender du det, når ferien er mere end tiltrængt? Du har siddet med hovedet i bøgerne de sidste par måneder, måske har du endda et projekt hængende over hovedet. Du trænger mest af alt til at slappe af og nyde en afslappet ferie, så du kan få fornyet energi til at koncentrere dig om studiet. 

Pak kufferten

Ferien er bestilt, og afrejsedatoen er lige om hjørnet. Du ved hvad du skal have med, men var det ikke noget med at kufferten gik i stykker på sidste rejse? Måske er kufferten for lille eller for upraktisk.

Hvad end det er, så er løsningen nær. Står du og skal ud at investere i en ny kuffert, så du kan komme afsted på ferie så se her. Når kufferten er klikket hjem, så er du næsten klar.

Nyd ferien uden dårlig samvittighed

Overvejer du at tage computeren med på ferie, så du kan få ordnet de hængepartier, du så gerne så være færdige inden afrejse? Pak en god bog istedet, og lad arbejdet blive gjort for dig. Kræver din uddannelse at du udarbejder et projekt, som helst skal indeholde information fra informanter, så ved vi hvor tidskrævende det kan være, at få transkriberet interviewene efterfølgende.  Måske er du allerede i mål med dit projekt, men du mangler at læse korrektur, og ferien er lige om hjørnet.

Hvad enten det er korrekturlæsning eller transkribering af interviews, så ved vi at det kan være en tidsskrævende proces, og det er højest sandsynligt ikke det, du har mest lyst til, at der skal tage tid fra de andre punkter på to-do listen, som skal klares inden afrejse. Du behøver heldigvis ikke selv, at transkribere dine interviews eller korrekturlæse din opgave. Læs her for at få mere information om, hvordan arbejdet kan blive gjort for dig, så du kan slappe af og nyde en ferie uden dårlig samvittighed over dét du ikke fik nået inden afrejse.

 

Comments Off on Tiltrængt ferie fra studiet

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!