Oplevelser

Cykelferie i Danmark; en aktivitet for hele familien 

At holde ferie kan være en dyr affære, og det er ikke altid man har råd til flybilletter, hotelværelser og dyre restaurantbesøg. Men vælger man at blive indenfor landets grænser, så kan man planlægge en sjov og aktiv ferie som også er billig. 

Her får du en miniguide til hvordan du planlægger en sjov cykelferie for hele familien. 

Cyklen skal være på plads

At rejse indenfor landets grænser kan være en anderledes måde at holde ferie på. Man behøver ikke altid flyve til de varme lande for at få en givende og underholdende oplevelse. 

Vælger man i stedet at besøge nogle af de mange seværdigheder og smukke lokationer som der findes i Danmark, så kan man med fordel gøre det på cykel. 

Ved at cykle kan man både spare massevis af penge, man kan holde sig sund under ferien og man kan selv tilrettelægge sin tid som man vil. 

Er det cykelferien man vælger, så skal man først og fremmest have styr på sin cykel. Bruger man til dagligt en gammel og slidt cykel, så kan det godt være at den ikke kan holde til hundredvis af kilometer på én gang. 

Skal du ud og investere i en ny cykel, så kan du med fordel lade dig inspirere af de kvalificerede tests du kan finde hos testfabrikken.dk/. 

En god løsning for både børn og voksne

At tage på cykelferie rundt i landets regioner og byer kan også være en givende ferie for børnene. 

Børn er ikke altid vilde med storbyferier og museumsbesøg, de vil oftest være langt gladere for et besøg i et af landets forlystelsesparker eller en tur på stranden. Læs her for mere inspiration for din cykelferie. 

Involver eventuelt dine børn i selve planlægningen af turen. På den måde viser du at de også har indflydelse på ferien, og at de også bliver hørt, når det kommer til familiens beslutninger. 

Kombiner børnenes ønsker med dine egne og din partners ønsker. Lav plads i kalenderen til at alle får én dag, hvor de bestemmer hvad der skal ske. 

En cykelferie er en god måde at opleve naturen på, samtidig med at man altid kan vælge at køre ind i byen og tilbringe én dag eller to.  

Ved at hoppe på cyklen får du og din familie lige netop den frihed, som man drømmer om når man skal på ferie. Giv dig selv og familien plads til en ferie på cykelstierne. 

Comments Off on Cykelferie i Danmark; en aktivitet for hele familien 

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!