Uncategorized

Ingen penge til juleferie?

Julen er hjerternes fest, men julen er også forbrugernes fest. Der er mange udgifter forbundet med julen, fordi vi både skal købe gaver, mad og transport hjem til familien, men det er også en god ide at bestille sommerferien allerede i december, mens den endnu er billig.

Spar penge – bestil din ferie tidligt

Det kan godt svare sig at bestille ferien tidligt, fordi du kan spare penge på både pakke- og flyrejser og hotelophold. Hvis du ved, hvor du vil hen, er det bare med at booke din sommerferie allerede nu, og hvis du er i tvivl kan du finde inspiration længere nede.

Find pengene til alle udgifterne

De mange udgifter, der er forbundet med julen, kan være svære at finde penge til. Derfor kan det være en god ide at overveje et forbrugslån, hvor du får en udbetaling, du kan bruge, på præcist den måde der passer dig. Et forbrugslån er altså fleksibelt og uanset om du helst vil bruge pengene på at rejse eller julegaver, kan det være løsningen for dig.

Lån penge online og spar besværet med telefonopkald og kontakt med fremmede. Online kræver det blot at du udfylder et ansøgningsskema, inden den behandles og du i sidste ende får pengene udbetalt, så du kan bruge dem på præcist det, du har lyst til.

Måske en sommerferie?

De penge, du har lånt online, kan for eksempel bruges på sommerferien, så du er sikker på at kunne komme afsted og du har noget at se frem til, hvilket gør arbejdsdagen lettere.

Hvis du ikke ved, hvor du skal rejse hen, er det et godt tidspunkt at begynde at surfe på.

Storby eller strand?

I første omgang kan det være værd at overveje, hvad du gerne vil opnå med din ferie. Vil du udfordres kulturelt eller tage sol på stranden? Har du lyst til lange gåture i bjergene eller vil du hellere se flot arkitektur i byerne?

Hvis du er til storbyferie, kan du overveje Budapest, der byder på flotte bygninger, bjerge i horisonten, termalbade og store byparker, mens leveomkostningerne i det ungarske er væsentligt lavere end mange andre steder i Europa. Du kan for eksempel nemt finde øl til 7 kr. stykket, så det er en oplagt mulighed, hvis du gerne vil rejse med familien.

Er du derimod til strandferie, kan du overveje at tage til Tyrkiet. Hvis du lander i Antalya og kører mod Alanya findes der mange hoteller langs kysten udenfor byerne, hvilket gør risikoen for at rejse derned mindre. Desuden er Tyrkiet et billigt land, så du får meget for pengene.

Comments Off on Ingen penge til juleferie?

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!