Uncategorized

Hvem der? Benny. Benny hvem?

Benny fra The Julekalender.
Det er snart december måned, og det betyder, at der endnu engang løber julekalendre over skærmen. Vi kender dem alle – og bedst af alle kender vi The Julekalender, som er blevet vist ni gange siden den første gang blev sendt i 1991. Brug juleferien på at gense alle 24 afsnit.

Julekalenderens tid

Julekalendere på dansk tv er noget særlig. Det findes ikke mange andre steder i verdenen, at man har en serie i 24 afsnit som man følger frem mod juleaften. De danske julekalendere er ofte ikoniske i deres status, fordi vi alle har set dem af flere omgange. For eksempel kender vi alle til Nissebanden med risengrødssangen, Pyrus med alle ulykkerne og The Julekalender med det sjove danglish – blandingen mellem dansk og engelsk.

Et symbol på dansk humor

The Julekalender benytter sig i allerhøjeste grad af dansk humor, som vi kender den bedst. Det er sort humor og seriens særlige sprog får os til at grine år efter år – hver gang den bliver fremsendt.

Det kunne lige så godt have været banke banke på jokes, der blev fremført i tv-serien, men De Nattergale har fravalgt dem til fordel for en mere underspillet humor, der fremtræder i dialogen, sangene og de handlinger, karaktererne udfører.

Comments Off on Hvem der? Benny. Benny hvem?

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!