Uncategorized

Ny GPS til din ferie?

Der er ingen grund til at frygte, at du skal køre på sommerferie med en GPS, der ikke er opdateret på vejsystemerne ned gennem Europa. Det er snart Black Friday og det er din mulighed for at købe en tidlig julegave, så du til sommer kan finde vej til jeres sommerferiedestination.

GPS’ens funktioner

Vi kender den alle sammen: Den klassiske GPS, der er placeret i bilens forrude, og som guider dig på vej, når du tager på ferie.

Vi kender alle problemet, når dens vejkort pludseligt ikke er opdateret længere, fordi der i Tyskland er etableret nye veje, og vi ved, hvor besværligt og omkostningsfuldt det kan være at opdatere den.

GPS på telefonen

Du kan med rigeligt data i de billige udlandsabonnementer slippe for de høje omkostninger, der er forbundet med at skulle opdatere GPS’en i bilen. På smartphones er der integreret et gps-system, der som regel er en del af Google Maps og derfor bliver opdateret automatisk og løbende – helt gratis.

Det eneste, det kræver, er investeringen i telefonen. Black Friday kan være din redning, for her kan du finde elektronik med store rabatter, så det kan svare sig for dig at sikre julegaven til dig selv eller din kære.

Du kan på dette link læse mere om Black Friday og du finder desuden et forslag til aktiviteter på dagen.

Comments Off on Ny GPS til din ferie?

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!