Uncategorized

Juleferie i Spanien

Julen falder på en tirsdag i år. Det betyder, at hvis du tager fri d. 23. december og de to arbejdsdage mellem jul og nytår, har du den perfekte mulighed for at holde jul og nytår i udlandet.

Jul i Spanien

De spanske juletraditioner er ikke ens med de danske, så du er helt sikker på at få en anderledes jul, hvis du rejser til Spanien i juleferien. Du kan i denne artikel få meget mere inspiration til, hvad du kan foretage på din rejse til det sydspanske.

Er du for eksempel klar over, hvor nemt det er at køre mellem de sydspanske byer som Madrid, Sevilla, Malaga og Granada? Kender du til de sydspanske juletraditioner, der er så markant anderledes end de danske?

En lejebil giver dig muligheden for at være spontan

Et af de punkter, artiklen slår sig meget på, er, hvordan billeje kan give dig frihed og mange muligheder for at følge dine impulser, når du er på ferie i det sydspanske. Du behøver ikke længere nøjes med at være i Malaga, hvor du som regel lander, og du er ikke afhængig af kontanter til taxa, køreplaner med bussen. Derudover slipper du for at skulle gebærde dig på spansk, hvilket for mange danskere kan være lidt af en udfordring.

Comments Off on Juleferie i Spanien

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!