Uncategorized

Har du været uheldig på ferien?

Ferier er ofte skønne, men dette betyder desværre ikke, at man kan se sig fri fra uheld. Mange uheld kan udmunde i uforudsete udgifter. Har du lige brugt mange penge på ferien, kan disse være svære at betale tilbage.

Når ferien går galt

På en ferie er der mange ting, der kan gå galt. Et familiemedlem kan snuble og få en forstuvet ankel. En telefon kan blive tabt, så skærmen smadres. Eller en pung med kontanter i den lokale valuta, kan blive stjålet.

Mange af disse uheld kræver blot, at man slår koldt vand i blodet, og ser hvad der sker. Mens andre uheld kræver, at man rent faktisk skrider til handling. Det kan for eksempel være, hvis du er på bilferie, og bilen bryder sammen.

Meget besvær

Er du i udlandet, når din bil bryder sammen, er det ikke sikkert, at din vejhjælp gælder. Derfor kan det blive dyrt at få din bil på værksted. Lån penge hurtigt, hvis du skal have ordnet din bil.

Du kan tage et lån trods RKI, men det er naturligvis vigtigt, at du tænker dig grundigt om. Der er mange begrænsninger forbundet med RKI, og derfor er dette ikke et fedt register at være registreret i.

Comments Off on Har du været uheldig på ferien?

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!