Uncategorized

Havde du fantastisk WiFi på ferien?

Har du lige været på en ferie, hvor du havde fantastisk WiFi, kan det være deprimerende at vende tilbage til dit eget langsomme internet. Har du vænnet dig til det gode WiFi på ferien, kan det være, at du skal gøre noget for at optimere dit WiFi derhjemme.

Placer din router ordentligt

Hvis du skal have trådløst internet, der fungerer, bør du huske at stille din router ordentligt. Eksperimentér med, hvornår du får det bedste WiFi alt efter, hvor routeren står.

Det kan blandt andet være smart at placere din router nogenlunde i midten af boligen, og det kan ligeledes være en idé ikke at gemme routeren for meget væk bag alt muligt skrammel.

Forstærk dit WiFi

Hvis du har gjort det så godt, som du kan med din egen router uden at opleve den store forskel, kan du overveje at købe en WiFi forstærker. En WiFi forstærker forstærker dit trådløse internetsignal, hvilket kan gøre dit WiFi bedre.

Med en WiFi forstærker betyder det derfor, at du måske kan opnå den hastighed på dit internet, som du havde på ferien. På den måde kan du hive bare en lille smule af ferien med tilbage i din hverdag. Godt WiFi er nemlig en kæmpe luksus.

Comments Off on Havde du fantastisk WiFi på ferien?

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!