Tjen penge på rejsen ved hjælp af internettet

Tjen penge på rejsen ved hjælp af internettet

Skal du rejse i længere tid, kan pengepungen hurtigt blive et kritisk punkt. Når du rejser bruger du sandsynligvis en hel del penge, og hvis du samtidig ikke tjener nogle penge, ja, så får du på et tidspunkt et problem.

Brug internettet

Næsten ligegyldigt, hvor du rejser i verden, er der internet (det skulle da lige passe, at du boede i et trætophus ude i junglen – men bortset fra det). Og internettet kan du benytte til din fordel!

Du kan nemlig lave en hjemmeside, hvor du fortæller om erfaringer fra din rejse. Din viden er penge værd, og derfor har du mulighed for at tjene penge, hvis du får mange månedlige læsere. Du kan blandt andet oprette en hjemmeside ved hjælp af SimpelSite.

En fin hjemmeside

Skal du have dit eget domæne, kan det være en god idé, at abonnere på et webhotel. Når du har fundet ud af alle de praktiske ting, der gælder for oprettelsen af en hjemmeside, bør du fokusere på at gøre hjemmesiden fin.

Har du en fin hjemmeside, virker din blog mere professionel, og så er der sikkert flere, der vil besøge den. Det kan blandt andet være et stort plus, hvis du får nogle gode billeder op på din hjemmeside.

 

Simon

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!