Uncategorized

Skal du besøge familien i ferien?

Rigtig mange danskere har familie i den anden ende af landet. I en ferie som efterårsferien, er det oplagt at tage den lange køretur. Men har du ordentligt styr på reglerne for kørsel?

Speederen i bund

Kører du fra Sjælland til Jylland, eller omvendt, kommer du til at bruge en stor del af din køretid på motorvejen. Sidder du og dagdrømmer en smule, mens vejstriberne glider forbi dig, opdager du garanteret ikke, at hastigheden har sneget sig over grænsen.

Men hvad er reglerne omkring fartbøder egentlig? Hvornår kører man så stærkt, at man får et klip i kørekortet, og hvornår slipper man bare med en bøde? Læs mere om fartbøder.

Aflastning på turen

Vil du gerne undgå at køre hele vejen selv, kan det være smart at få ungerne i gang med at tage deres kørekort (hvis de er fyldt 17 år vel og mærke). Her er en guide til kørekort, som kan gøre jer klogere på, hvad der er værd at vide.

Har dine børn taget deres kørekort, er det vigtigt, at de får lov til at køre så meget som muligt. Lige efter man er bestået, kører man nemlig ikke særlig godt. Man bliver først en god bilist, når man har kørt bil i en længere periode.

Comments Off on Skal du besøge familien i ferien?

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!