Uncategorized

Tag på rideferie på Island

Hvis du holder af heste og ridning, er det næsten garanteret, at du vil få en af dine bedste rejser med en rideferie på Island. Der er ingen krav for, hvor dygtig en rytter du skal være, så længe du har mod på at sætte dig op på en hest.

Tilbage til gården eller ud på eventyr

På Island er der mange muligheder for, at man som turist holder en ferie med heste som omdrejningspunkt. Du kan både komme på ture, hvor du hver dag rider ud og kommer tilbage på den samme gård.

Men du kan også komme på ture, hvor du følger en bestemt rute, så du kommer til at sove mange forskellige steder. Valget af turen kommer i høj grad an på, hvem du rejser med, og hvor meget du vil ride.

Ikke en luksusferie

Vælger du en rideferie på Island, skal du være opmærksom på, at du ikke kan forvente en ferie med vild luksus. Ikke desto mindre kan du få mange uforglemmelige oplevelser med hestene.

Er du registreret som dårlig betaler, så lån trods RKI. Så kan du se frem til at ride i smuk natur. Måske får du endda lov til at ride igennem en flod eller to.

Comments Off on Tag på rideferie på Island

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!