Oplevelser

Skal din næste ferie gå til Malaga?

Når det grå vejr melder sig, kan det være fristende at planlægge næste års sommerferie. Den kan for eksempel gå til Malaga i det sydlige Spanien. Denne by har nemlig det meste, når det gælder ferie og afslapning.

Fest og strand

Malaga er en by med rigtig mange muligheder. Her er brede strande, hvor man kan leje liggestole i løbet af dagen. Trænger du til en cocktail, kan du købe dette fra nogle af de sælgere, der går rundt med deres drinks på fade.

I løbet af aftenen er der ligeledes gang i gaderne. Der er flere barer og klubber, som har åbent, og der er rig mulighed for fest. Kommer du til at bruge lidt for mange penge på de våde varer, så lån 3000 kr.

Lækker mad og shopping

I Malaga ligger der en stor shoppinggade med mange forskellige butikker. På denne gade er der mange mennesker i løbet af dagen, og man kan derfor også opleve folk, som forsøger at tjene nogle håndører ved at spille musik eller danse.

Hvis du gerne vil ind i et lidt mere roligt område, kan du passende dreje ind ad en sidegade. Her kan du finde restauranter med alt, hvad din mave begærer inden for ægte, spansk mad.

Comments Off on Skal din næste ferie gå til Malaga?

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!