Uncategorized

Gode gadgets, når du skal køre på skiferie

Rigtig mange danskere sætter sig om nogle måneder ind i deres bil og sætter kursen mod Norge eller Sverige, hvor de skal op at stå på ski. Vil du gerne gøre den lange køretur lidt skønnere, er der flere forskellige gadgets, der kan hjælpe dig.

God musik fra mobilen

Vi kender det alle; radioen kører, og du drøner derudaf. Problemet er blot, at når du kører i Norge eller Sverige, kan det være en udfordring at finde en radiokanal, som det er værd at lytte til.

Hvis du gerne vil undgå dette problem, kan du anskaffe dig en Bluetooth FM transmitter. Med sådan en fætter kan du nemlig spille musik fra din mobil over bilens højtalere. Har du brug for et lille tilskud til købene af dine gadgets, kan du låne penge hos Anna Finans.

Opladning er vigtigt

Er bilen fyldt med voksne og børn, er der garanteret flere gang i løbet af bilturen, hvor jeres smartphones eller tablets bliver lave på strøm. Vil du undgå, at de løber tør, kan det være smart at købe et USB-udtag.

Alt efter hvilket USB-udtag du køber, kan du oplade flere forskellige devices på én gang. På den måde behøver ingen at mangle strøm.

Comments Off on Gode gadgets, når du skal køre på skiferie

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!