Uncategorized

En ferie uden gadgets

Skal du helt ned i gear på din ferie, er det en rigtig god idé at lade dine gadgets blive derhjemme eller i hvert fald pakke dem væk. Det kan nemlig være svært at slappe af, hvis man hele tiden får opdateringer på, hvad der sker derhjemme.

Når du er på ferie, er du på ferie

Rigtig mange mennesker lider af såkaldt FOMO altså Fear Of Missing Out. Dette skyldes i høj grad den moderne teknologi, og er derfor et forholdsvis nyt begreb.

Dengang alle ikke ejede en smartphone, var det ikke til at vide, hvad folk lavede, og man behøvede derfor ikke at tænke på det. I dag bliver der hele tiden lagt billeder op af ting, som man går glip af.

Hvis du er på ferie, så mobilen væk og sig til dig selv, at du er i et andet land, og du derfor ikke behøver at bekymre dig om, hvad dem derhjemme laver. Læs mere om ferier uden teknologi.

Lad arbejdet ligge

Noget andet, som du absolut ikke behøver at tjekke på din ferie, er arbejdsmails. Det kan være svært at undgå, at du får arbejdsmails i løbet af din ferie, men det behøver ikke at betyde, at du skal tjekke disse mails.

Comments Off on En ferie uden gadgets

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!