Uncategorized

En aktiv ferie på cyklen

Har du større børn, kan det være rigtig sjovt at tage på en aktiv ferie. Dette kan for eksempel være en cykelferie. En cykelferie kan være skøn både i Danmark eller i udlandet.

En cykelferie i Danmark

Det kan være fantastisk at komme på cykelferie i Danmark. På den måde lærer du nemlig en masse danske byer, som du sandsynligvis aldrig har været i før, at kende.

Dette kan være meget lærerigt for både store og små. Tager du på cykelferie om sommeren, er chancerne for godt cykelvejr desuden gode. Tager du på cykelferie i Danmark, kan du med fordel besøge nogle af de mange danske øer.

Tag til Italien!

Vil du gerne tage på en mere seriøs cykelferie, kan et godt land at besøge være Italien. Her er der nemlig både bjerge og god mad. Læs mere om cykelferie i Italien.

Italien er et fantastisk land at besøge, fordi der er mulighed for at få en god ferie, selv hvis alle ikke har lyst til at cykle. Der er nemlig mange fine italienske byer i bjergene, som man sagtens kan bruge lang tid på at udforske, mens dem der har lyst, kan trampe i pedalerne op ad de stejle landeveje.

Comments Off on En aktiv ferie på cyklen

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!