Uncategorized

Brug ferien på dine fritidsinteresser

I ferier er der altid stort fokus på, at man skal ud at rejse for at opleve verden. Men der kan også være en anden idé med at rejse. Nemlig at dyrke sin fritidsinteresse.

Kampe og stævner

Hvis du har en interesse, som du dyrker i hverdagen, kan det være rigtig sjovt at sætte fokus på denne i ferien. Det kan du for eksempel gøre ved at rejse til udlandet og se en kamp eller et stævne i en fremmed by.

Vil du gerne dyrke din sport lidt mere nationalt, er dette naturligvis også muligt. Interesserer du dig for gymnastik, kan det være spændende at deltage i DGI Landsstævnet i 2021. Læs her om DGI landsstævne.

Find en ny sportsgren

Har du ikke nogen specifik sportsgren, som du dyrker, kan det i ferier være fedt at gå på opdagelse i de muligheder, der findes. Det kan for eksempel være, at du vil blive klogere på gymnastik, ridning eller karate.

De fleste stævner og kampe i Danmark er åbne for offentligheden. Det vil sige, at du sagtens kan dukke op, selvom du ikke er medlem af en klub. Hvis du er helt ny inden for sportgrenen, er der næsten garanti for, at du vil blive imponeret over de udøvendes færdigheder.

 

Comments Off on Brug ferien på dine fritidsinteresser

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!