Gør de lange flyrejser mere behagelige

Gør de lange flyrejser mere behagelige

Hvis du skal rejse til et land, som ligger langt fra Danmark, hører der for de flestes vedkommende en lang flyvetur med. Så snart man er et fuldt udvokset menneske, er denne flyvetur for mange noget, de bestemt ikke nyder.

Bliv venner med flysædet

Flysæder er for mange noget, som kan skabe smerter i ryg eller lænd. Hvis man sidder ned i mange timer og ovenikøbet sover en del, kan man hurtigt komme til at sidde i en position, som skaber stivhed i lemmer og led.

Fra starten af er det derfor vigtigt at være opmærksom på at sidde i en position, som er behagelig for ryg og skuldre. Læs mere om vigtigheden af en god siddeposition.

Medbring din egen komfort

Hvis du har uheldige oplevelser med flysæder, kan det være en god idé at medbringe ting, som kan være med til at højne dit komforniveau. Det kan for eksempel være en pude til nakken. Eller nogle støttesokker, som hjælper imod hævede fødder.

Når man først kommer op i luften, er der meget koldt i mange flyvemaskiner. Dette hjælper ikke ligefrem, hvis man vil føle sig godt tilpas. Derfor kan det hjælpe at medbringe et tæppe eller en varm trøje.