Besøg en af Europas hovedstæder

Besøg en af Europas hovedstæder

Skal du på ferie i efteråret, er det oplagt at tage på storbyferie i Europa. Det er nemlig ikke så varmt, som det har været, og derfor er det ikke sikkert at vejret egner sig til strandture. Storbyferier derimod kan man altid tage på.

Europa byder på mange forskellige hovedstæder

Har du været i Amsterdam, Berlin, Paris, London eller Rom? Der er så mange spændende hovedstæder i Europa, som det bestemt er værd at besøge. Disse hovedstæder er meget forskellige. Blot fordi du har været i én hovedstad i Europa, ved du ikke, hvordan det er i andre lande.

Når du skal på storbyferie, kan du vælge at tage bilen, køre med bus, tog eller flyve. Hvis du vælger at flyve, skal du vælge en god lufthavn at flyve fra. Det kan for eksempel være Aalborg lufthavn.

Vælg en god rejsemakker

Skal du på storbyferie, er det en god idé, at du vælger din rejsemakker med omhu. Der er stor forskel på folks opfattelser af storbyferier. Nogle vil gerne bruge meget af tiden på at shoppe, mens andre hellere vil se på monumenter.

Hvis du skal have en rigtig god ferie, kan det være en god idé at rejse med en person, som har de samme præferencer som dig.