Uncategorized

Kostede ferien mere end du havde forventet?

Vi kender det alle; at rejse på en lækker ferie, hvor man giver den gas med god mad og vin. Det kan være dejligt afslappende, men når man kommer hjem igen, kan man godt få et chok, når man kigger på sin bankkonto.

Ingen penge tilbage

Hvis du har brugt for mange penge på din ferie, så du ikke har nogle penge at leve for resten af måneden, er det muligt at tage et hurtiglån. Du bliver nødt til at have nogle penge til mad, men husk at tænke dig grundigt om, før du låner penge.

Er du registreret i RKI, kan det være svært at få lov til at låne penge, men her er RKI ingen hindring. Er du først registreret som dårlig betaler, bør du dog overveje, om det er det rette valg at låne flere penge.

Læg et budget til næste ferie

Hvis du gerne vil undgå at havne i samme situation på din næste ferie, kan det være en god idé at lægge et budget. Skriv ned hvor mange penge du maksimalt må bruge på mad og oplevelser og hold dig til dette. På den måde kan du i fremtiden forhåbentlig undgå at skulle låne flere penge.

 

Comments Off on Kostede ferien mere end du havde forventet?

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!