Gør mere ud af haven og nyd ferien derhjemme!

Gør mere ud af haven og nyd ferien derhjemme!

Der er ikke noget, der kan ødelægge det gode sommerhumør, som alt for dyre flybilletter, udsolgte hoteller eller grædende babyer og flymad på vej til Kreta. Hvad med at droppe rejsen til sommer og istedet lægge alt fokus i haven? Skab en sommeroase, der får selv de mest rejseglade til at føle sig hjemme.

Faktisk skal der ikke så meget til for at gøre haven dejlig og indbydende. Det kræver naturligvis, at du sætter lidt tid af til både at forberede projektet og til at udføre det. Derudover kræver det også, at du tager stilling til hvor mange penge, du vil bruge på det. Der findes både nemme og billige løsninger og dyre og mere luksuriøse løsninger. Hvis du gerne vil gå all in, kan du overveje at undersøge mulighederne for at tjene lidt ekstra penge til projektet.

Start med at lægge en plan for projektet. Hvad skal der ske? Hvornår skal det ske? Og hvem skal udføre de forskellige opgaver? Hvis du står alene med projektet, kan du overveje at spørge en nabo eller en god ven om hjælp. Det er altid sjovest at lave projekter sammen med andre.

Er du i tvivl om, hvordan du skal få skabt din drømmeoase, så søg inspiration på nettet. Der findes både guides og inspirationsbilleder, så du kan finde frem til lige den stil du søger.

Når du har en klar plan for projektet, skal du have købt alle de ting, du skal bruge ind. Sørg for at lave en detaljeret liste, så du ikke kommer tomhændet hjem. Og så er det ellers bare med at gå i gang.

Held og lykke!