Uncategorized

Få råd til mere ferie

Alle vil gerne have råd til mere ferie, men ender altid med spørgsmålet om hvordan skal det kunne lade sig gøre. Fortvivl dog ikke – der er flere måder, det er muligt at kunne få råd til mere ferie på, så du kan forsøde hverdagslivet

Budget

Det kedeligste råd – og det råd, de fleste nok kender på forhånd – er, at lægge et budget for hver måned med plads til opsparing. Det kan virke surt i øjeblikket, og måske skal du endda spare lidt de steder, hvor du normalt spenderer stort – men det er med et større formål for øje. Du kan også tage en snak med din bank om at omlægge lån eller få en budgetkonto.

Føler du dig heldig?

Der er også sjovere måder at samle ind til en længere ferie som f.eks. at sælge dine gamle ting på et loppemarked eller på nettet. På den måde får du både ryddet ud i dine gamle ting og flere penge på lommen.

Mange feriehungrende danskere spiller også casino på nettet. Det er en nem måde at skrabe lidt ekstra håndører ind til en dejlig ferie sydpå, og så er det sjovt oven i købet! Se mere her – og bliv en sand spillefugl!

 

 

Comments Off on Få råd til mere ferie

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!