Stop op og tænk over dine vaner, når du er på ferie

Stop op og tænk over dine vaner, når du er på ferie

Når vi tager på ferie, får vi lov til at træde ud af dagligdagens vaner og rutiner. Dette kan give et frirum, hvor du kan overveje, om du i virkeligheden lever dit liv, som du gerne ville.

Passer du godt nok på din krop i hverdagen?

For mange gælder det på en ferie, at de spiser lidt mere mad og drikker lidt mere vin, end de normalt gør i hverdagen. Og det er helt fint. Men du kan overveje, om du i hverdagen passer så godt på din egen krop, som du gerne vil.

Sidder du mange timer foran en computer, er det en god idé at tænke over, om du er opmærksom på at passe på din ryg og skuldre. Læs mere om dette. Desuden kan det være, at det på ferien går op for dig, at du gerne vil dyrke mere motion.

Bruger du din tid fornuftigt?

En anden ting, som det kan være godt at overveje, mens du daser ved poolen, er, om du bruger tiden, sådan som du gerne vil. Får du for eksempel set nok til dine børn i hverdagen? Og sørger du for at sætte tid af til at gøre de ting, som du godt kan lide at lave?

Simon

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!