Oplevelser

Oplev Malaga og de omgivende områder

Malaga er en fantastisk by, hvor du kan få det meste. Malaga byder nemlig både på havnepromenade, shopping og charmerende restauranter. Dog er der også mange oplevelser at hente uden for Malaga.

Malagas mange aspekter

Malaga har som sagt det meste. Byen byder på brede strande med mulighed for at leje liggestole. Sommetider kommer der en sælger forbi med flotte drinks på en bakke og spøger og man er interesseret i en mojito eller en dark ‘n’ stormy.

Udover lækre strande har Malaga også en fin gågade med mulighed for shopping. Over gågaden er trukket store sejl, som forhindrer solens brændende stråler. Drejer man ned af de små sidegader, kan man desuden finde charmerende restauranter med ægte spanske mamas og papas.

Spanien byder på meget mere

Har man foretaget rejsen til Malaga, bør man gøre sig selv den tjeneste at finde en billig billeje, hvor man kan leje en lækker bil. Spanien byder nemlig på langt, langt mere end blot Malaga.

Har man først fundet en billig billeje, er det bare om at komme ud at opleve Spanien, hvad enten man er på udkig efter dygtige flamencodansere eller en god paella. Læs om hvordan du får råd til billeje i Malaga.

Comments Off on Oplev Malaga og de omgivende områder

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!