Uncategorized

Få råd til ferien

Du kender det sikkert godt, finanserne er små slut på måneden hver eneste måned, og du skal skrabe sammen for at få råd til mere luksus i hverdagen – selvom du fortjener det.  Sommerferie og fritid er en dejlig luksus for de fleste, hvor man kan få slappet af og koblet op til et nyt år med nye udfordringer. Men for mange familier kan det være en udfordring at få pengene til at række.

Hvordan får man råd til ferie?

Ferie er et must i en travl hverdag med stress og jag, madpakker og hentning af børn. Ferien er også et sted, hvor mange familier virkelig kan bruge kvalitetstid sammen, og det anbefales derfor på kraftigste vis at prioritere i budgettet – selvom det kan være stramt!

Der er flere måder at få råd til ferien på. Udover de årlige feriepengeudbetalinger, kan man med fordel se på investeringsmuligheder, der sikrer et økonomisk afkast, der sikrer familienferien. Kryptovalutaer er eksempelvis i kraftig vækst i disse år. Læs mere her om emnet.

Andre muligheder er at lægge et stramt budget hver måned, hvor du lægger penge til side til ferie og andre goder, og sådan får du med tiden sparet op til en ferie. Tal med din bankrådgiver om mulighederne for en investerings eller opsparingskonto til formålet.

 

Comments Off on Få råd til ferien

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!