Drømmer du om at cruise rundt i Italien?

Drømmer du om at cruise rundt i Italien?

Et roadtrip står højt på manges ønskeliste, og Italien er et oplagt rejsemål for denne slags ferie. Det er en fed oplevelse at køre rundt på de små veje eller mellem de store klassiske italienske byer – og shoppe rundt mellem de forskellige klassiske italienske referencer!

Hvor skal man køre i Italien?

Det første man bør gøre, hvis man har besluttet sig for at Italien skal være det næste rejsemål, og at man skal tage på roadtrip her, er at finde den rette bil. Man kan selvfølgelig køre hele vejen hjemmefra og tage sin egen bil med, men der er også masser af muligheder for billig billeje i Italien. Læs mere om det her.

Når man har fundet en bil, kan man f.eks. vælge at tage den klassiske tur fra nord til syd (eller omvendt) fra Milano til Rom omkring Minori, der ligger ved Amalfikysten. På den måde får du masser af skiftende natur at se samt en masse skønne byer, der giver dig et godt helhedsindtryk af Italiens mange facetter.

Et alternativ og en noget kortere tur, er at vælge at cruise rundt på Sicilien, er man på disse kanter, og her kan man virkelig få en anden oplevelse af Italien, der minder mere om Godfather-filmene end Fellini.