Uncategorized

Pak mobilen væk på ferien

Offline-tid er blevet populært. Der er blevet skrevet flere bøger om at slukke telefonen og koble af uden elektronik. Dette kan dog være svært at indføre i hverdagen, men måske er det muligt på en ferie?

Et praktisk redskab

Selvom mange gerne vil skære ned på den tid, de bruger på mobilen, kan det være svært. Der er nemlig utrolig mange praktiske ting, som man kan bruge mobilen til.

Dette kan blandt andet være at læse e-mails på farten, eller det kan være at købe varer på nettet. Desuden kan man bruge telefonen til at finde vej eller finde ud af, hvad tiden er. For mange er smartphonen blevet uundværlig.

Hold en ferie offline

På ferie har du dog ikke brug for mange af smartphonens funktioner. Du kan finde vej med et kort og se klokken på et ur. De fleste andre ting som læsning af e-mails er noget, som du kun har godt af at undlade at gøre på din ferie, hvis du gerne vil slappe rigtig af.

Desuden er det nok lettere for dig at leve offline på ferien end derhjemme. Derhjemme har du nemlig sandsynligvis, nogle faste vaner som dikterer, hvornår du bruger din telefon. Se mere om hvis du vil mindske dit skærmforbrug.

 

Comments Off on Pak mobilen væk på ferien

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!