Nyd USA offline

Nyd USA offline

Vi bruger rigtig meget af vores liv foran skærme. Dels på arbejdet hvor mange bruger tiden foran en computer, men også når vi kommer hjem, bruger vi elektronikken til afslapning. Det er derfor værd at overveje, om man skal holde ferien offline.

Kan man være nærværende, mens man kigger på en skærm?

Som sådan er der ikke noget galt med at bruge meget af sin tid foran en skærm. Der hvor det kan blive et problem er, hvis man glemmer at være nærværende. Hvis alle i familien sidder med hver deres skærm efter aftensmaden, får man ikke på samme måde brugt tiden på at være sammen. På den måde kan man mangle mange samtaler om stort og småt.

Skærmen er ikke altid nødvendig

For mange kan det være en rigtig fed oplevelse at holde en ferie, hvor de er totalt offline. Man kan se det som en ferie, hvor man bringer nærværet og familien i højsædet, og dette kan de fleste have godt af.

En af de ferier som det kan være fedt at holde skærmfri er bilferie i USA. I USA kan man køre gennem kæmpe områder med vild natur. Der er en masse oplevelser at hente, og i mange af de større byer, sker der noget på alle gadehjørner.

 

Simon

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!