Oplevelser

Sådan får du råd til en klimavenlig rejse

Efter en god dansk sommer er efteråret så småt på vej. Selvom vi endnu har et par varme dage i vente, viser kalenderen snart september, og det er forventeligt, at temperaturen vil dale. Er du ikke færdig med afslapning i solens varme stråler kan det være, at det er nu, du skal booke rejsen til de kolde måneder. 

Klimaet siger stop

Igennem mange år har det været populært for danskere at flyve syd på, når solen og varmen skal dyrkes. For mange er lande som Italien, Frankrig og Spanien lig med ferie og ren afslapning. Dog står vi over for en kæmpe katastrofe, hvad angår vores klima. Ekstremt vejr mange steder på jorden er et opråb til menneskene: Vores livsstil skal lægges om, hvis vi ikke vil ødelægge kloden.

Flyvemaskiner bliver upopulære

På grund af klimaet bliver ferier, som man flyver til og fra, et no-go for flere og flere mennesker. Flyvemaskiner er nemlig et af de transportmidler, som udleder mest CO2. Mange tyr derfor til andre transportmidler. Herunder kan nævnes ferier med tog.

Finansering af ferien

Selvom det er muligt at skaffe forholdsvist billige togbilletter, skal man stadig have god luft i økonomien, for at kunne tage på ferie. En af de måder, som man kan få sine opsparede penge til at vokse på, er ved at investere dem. Der er mange forskellige måder at investere penge på, men én metode kan være at investere i kryptovaluta. Her kan du læse mere om investering i bitcoins.

 

Comments Off on Sådan får du råd til en klimavenlig rejse

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!