Uncategorized

Skal du ud at rejse i efteråret?

Er du én af dem, der elsker at rejse i efterårsferien? Når dagene bliver kortere og temperaturerne falder, kan det være fristende at rejse ned, hvor der stadig er sol og varme. For mange stopper drømmen dog, fordi de ikke har penge nok mellem hænderne.

Hvorfor er det så dejligt, at rejse i efteråret?

Som tidligere nævnt er vejret en rigtig god grund til at rejse sydpå i efteråret. I Danmark betyder de koldere temperature, som følger med efteråret nemlig, at man må gå med massere af tøj, hvis man vil opholde sig uden for i længere tid.

I de sydlige lande gælder det derimod, at det i løbet af sommeren nærmest kan være for varmt udendørs. Sydpå opnår temperaturen et ganske behageligt leje i efteråret. 

Hvordan skal jeg rejse?

Når man foretager en rejse, er der mange måder, man kan transportere sig selv på. Det er selvfølgelig værd at overveje, hvilken løsning der er billigst, men man kan også tænke over, hvad der er bedst for klimaet.

Et af de transportmidler, som udleder mest CO2, er flyvemaskiner. Hvis man bekymrer sig om drivhusgasser og den globale opvarmning, kan det være værd at overveje andre løsninger. Man kan for eksempel vælge at rejse ned gennem Europa med tog.

Hvordan får du råd til rejsen?

Hvis man skal ud at rejse, må man sørge for at lægge nogle penge til side. Dels til at betale større udgifter som billetter til transport og hotelværelser, men også “lommepenge” i form af udgifter til mad og shopping.

For at tjene penge må man naturligvis sørge for at arbejde en hel del timer. Men der er andre måder, man kan finansiere sin rejse på. Man kan for eksempel vælge at foretage et lån.

Hvis man allerede er registreret i RKI som dårlig betaler, kan dette være besværligt, da mange låneudbydere ikke har lyst til at låne penge ud til RKI-registrerede. Der er dog undtagelser, hvor personer registreret i RKI kan tage et realkreditlån. Læs mere her. Man må dog overveje om flere lån betyder, at man til sidst vil stå i en gæld, man ikke kan betale.

 

 

Comments Off on Skal du ud at rejse i efteråret?

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!