Oplevelser

Få råd til at tage på ferie, selvom du er iværksætter

Iværksættere holder sjælendt ferie. Det er ihvertfald det, der er den gængse opfattelse. Når man starter en virksomhed, har man ofte mange hatte på, fordi man i starten ikke har råd til at betale medarbejdere for at udfylde de forskellige funktioner. Derfor er man tit både revisor, jurist, social media manager, HR-medarbejder, produktionschef og direktør på én og samme tid, hvilket selvfølgelig betyder, at man er svær at undvære. Desuden går der ofte lang tid, før nye virksomheder rent faktisk begynder at lave et økonomisk overskud, som kan betales ud som løn. Dette besværliggør selvfølgelig også en potentiel ferie, fordi økonomien sætter sine begrænsninger.

Hvis du er selvstændig og kan nikke genkendende til ovenstående, skal du måske til at overveje, hvordan du forvalter de penge, du har. Det kan være, du skal investere din opsparing, så den kan vokse sig større og på sigt give et større råderum til luksus så som ferie.

Det kan også være, du skal forsøge at generere noget passiv indkomst ved siden af dit arbejde. Hvis du er dygtig inden for et område, kan du eksempelvis lave et online kursus eller skrive en bog om et emne, som du efterfølgende kan sælge. Der er masser af mennesker, som vil betale for at kunne dygtiggøre sig inden for Photoshop, billedredigering, opbygning af hjemmesider eller hjemmetræning. Emnet for et sådant kursus kan være alt mellem himmel og jord, så hvis du tænker dig godt om, kan du nok godt komme i tanke om noget, du med lethed vil kunne gøre andre klogere på.

Comments Off on Få råd til at tage på ferie, selvom du er iværksætter

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!