Uncategorized

5 tips til at finde den bedste afbudsrejse

(sponsoreret indhold)

Mange forbinder afbudsrejser med upopulære rejsemål, sølle hoteller og dårlige flyvninger. Virkeligheden er dog en helt anden. Ved du hvad du skal gå efter og hvor du skal lede, kan du spare rigtig mange penge på din drømmeferie.

Her er fem tips til at finde den bedste afbudsrejse:

Udvid dine søgninger
Man kan godt komme til at holde sig til vanen. “Mallorca var rigtig godt sidste år, vi prøver Mallorca igen.” Hurtigt er det de samme tre feriedestinationer, man får skrevet ind i søgefeltet og så får man tilmed tjekket pool, 100 meter til stranden og inklusiv morgenmad af igen igen igen. Prøv at tænke i alternativer, når du leder efter afbudsrejser og udvid din søgning både geografisk, men også i forhold til hvilke behov, du ønsker opfyldt på hotellet, hvad tid du gerne vil flyve. Måske kan I endda flyve fra en anden lufthavn, end I plejer?

Vent til sidste øjeblik
Selvom ordet ‘afbudsrejse’ godt kan lyde som en haste-rejse, kan man faktisk booke afbudsrejser med flere måneder til afrejse. Dog skal du huske på, at jo længere tid du venter, jo flere penge sparer du. Selvfølgelig er der en risiko for, at alle de eftertragtede rejser bliver udsolgt, men har du is i maven, er det en kæmpe fordel at være klar til at rejse med et par dages varsel.

Gå efter den største værdi
Hos rejseselskabernes afbudsrejse-afdeling kan du typisk finde både enkelte flyvninger, tur/retur-fly, hoteller og charterrejser. Overvej først og fremmest hvad der er vigtigst for dig. Har du tid til at planlægge resten af turen, hvis du kun booker fly? Eller har du ventet på de gode tilbud til sidste øjeblik? Der findes masser af afbudsrejser med all inclusive, som måske giver den største værdi for dig, fordi du ikke vil bekymre dig om noget andet på ferien.

Vælg en uspecificeret rejse
Er du blot på udkig efter en lille uges ferie under varmere himmelstrøg, kan du med fordel gå efter en uspecificeret rejse. Disse er som oftest væsentligt billigere end de specificerede rejser og det særlige ved dem er, at du kun kender datoerne for afrejse og hjemkomst, samt feriemålet. Hotellet får du først oplyst efter du har booket rejsen. Nogle vil måske føle sig lidt utrygge ved ikke selv at kunne vælge hotel, men ønsker du bare at komme lidt væk og nyde det gode vejr, er der mange gode tilbud at hente.

Tilmeld dig en prisovervågning
Hvis du går lidt død i feriesøgningen, kan du hos rigtig mange rejseselskaber og -udbydere tilmelde dig en prisovervågning. Det betyder at du indtaster din mail, dine ferieønsker og så får du besked, når der dukker en afbudsrejse op, der passer til dine behov. Nemt ikke?

Comments Off on 5 tips til at finde den bedste afbudsrejse

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!