4 fantastiske campingdestinationer I skal besøge

4 fantastiske campingdestinationer I skal besøge

(sponsoreret indhold)

Har I pakket bilen, klar parat til at køre sydpå? Måske har I allerede booket jer ind på én af de eftertragtede campingpladser. Måske kører I mod solnedgangen og lader vind og vejr bringe jer et nyt sted hen. Er I friske på lidt inspiration, så kommer her fire fantastiske campingdestinationer I skal besøge:

Ile de France – Frankrig
Med blot 50 minutter fra Paris centrum og kun 25 minutter fra Disneyland, er campingområdet Ile de France perfekt for børnefamilien, der gerne vil være tæt på sjov og leg og alligevel ikke langt fra storbyferie med shopping og caféliv. Frankrig er kendt for sin formidable cuisine, sine kunstneriske bydele og sin skønne gadekultur. Og så er det ét af danskernes foretrukne steder at campere.

Iris – Kroatien
Er man på udkig efter et skønt klima og en dejlig sandstrand, kan den kroatiske halvø Iris være et godt valg. Camping i Kroatien er blevet mere og mere populært blandt danskerne og det skyldes formentlig både den skønne natur, de smukke og hyggelige kystbyer og det store udvalg af campingpladser. Iris er for mange danskere indbegrebet af “hygge.” For de kulturinteresserede er der i øvrigt rig mulighed for at besøge gamle kirker, museer, templer og venetianske paladser.

Vila Nova de Milfontes – Portugal
Er I nogle rigtige vandhunde, kan Portugals sydvestkyst være lige noget for jer. Resort-området her er mest kendt blandt surfere men byder på skønne campingområder og masser af muligheder for vandsport. Derudover tiltrækker Portugal mange campister på grund af sine behagelige temperaturer og varme vand. Almograve er én af de bedste strande i området, men I kan også ro i kajak op ad Mira-floden eller tage på en skøn vandretur.

Sant’Antioco – Italien
Er I pjattede med en vidunderlig udsigt, upåvirkede kyststrejkninger og turkisblåt vand, så stop på øen Sant’Antioco, som ligger ved Sardiniens kyst. Øen bliver mere og mere populær blandt turister, men udsigten over det glimtende blå hav forbliver den samme. Udover en tur i det skønne hav, er der her masser at tage sig til. Øen er rig på historiske steder, der vil være spændende at besøge for hele familien.

Europa er fuld af fantastiske campingområder, der bare venter på at blive besøgt. Er I garvede campister har I det sikkert med at vende tilbage til de samme steder år efter år. Med en lille smule research og et åbent sind, kan I være på vej mod nye eventyr før sommeren er omme! 

Simon

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!