Skøn opdagelsesrejse på Sri Lanka

Skøn opdagelsesrejse på Sri Lanka

(sponsoreret indhold)

Rejsetips til Indiens oversete “lillebror”

Drømmer du om en øjenåbnende ferie, hvor du kan bo i de skønneste naturomgivelser, nyde afslapning og ikke mindst få indblik i en unik kultur? Så bør du bestemt overveje en lækker rundrejse på Sri Lanka!

De milde og smilende srilankanere er kendt for at være et åbent og positivt folkefærd, og den pæreformede ø er nok mest af alt kendt for sin storproduktion af te. Du vil derfor se et venligt og sprudlende byliv og bakkede grønne temarker, ligesom du vil opleve de skønneste vilde naturområder med jungle, bjerge og smukke strande.

Få en billig og lækker ferie på Sri Lanka

Priserne er generelt lave, når det kommer til overnatning, restaurant og transport. Book i god tid inden afrejse, og rejs gerne uden for højsæsonen, så kan du let finde billig overnatning på selv 4 stjernede hoteller.

Sri Lanka er dog ikke kun temarker og vild natur, men også et land, hvor teknologi og globale kulturer smelter sammen med de gamle kulturer. I hovedstaden Colombo og storbyer som fx Kandy vil du derfor kunne støde på en McDonalds ved siden af en lokal streetfoodrestaurant, som kun sælger én risret!

Et tip herfra er altid at gå efter de lokale restauranter – det er billigere end de store kæder og du får et langt bedre indtryk af madkulturen. Vil du undgå maveonde for enhver pris, så køb kun varme retter og brug et øjeblik på lige at orientere dig om renligheden i restauranten.

Et perfekt roligt ferieparadis

Sri Lanka er velegnet til børnefamilien såvel som rejsepartnere, der ikke orker vilde strandfester på ferien. Sri Lanka rummer mange kulturer og religioner, og overordnet set er nattelivet meget venligt og roligt, da alkohol ikke er en gængs “fest-starter”.

Nyd i stedet naturen sammen og at et smukt serveret måltid kan tage timevis at spise.

Tag med tuktuk og tog!

Du kan selvfølgelig hyre en “privat” taxachauffør for en dag til udflugt i bjergene og junglen, men overvej også stærkt at benytte de særlige transportmidler, som Sri Lanka byder på. Tuktukken er en genial måde at se og mærke byens puls på, ligesom I kan få en sjov tur på kringlede bjergveje eller ned til stranden.

Det er også billigt at tage tog på 1. klasse, så prøv at skifte bilen ud med en skøn og mindeværdig togtur på rundrejsen mellem Sri Lankas smukke steder.

Simon

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!