Tips og tricks

Sådan får du råd til at tage på ferie

(sponsoreret indhold)

Langt de fleste af os vil gerne på ferie indimellem. Det er imidlertid ikke nogen hemmelighed, at det kan være en dyr fornøjelse at holde ferie med hele familien. Overnatning, forplejning, oplevelser og transport – det hele løber op, og derfor er der også mange, der har problemer med at finansiere ferien. Her får du derfor en række tips til, hvordan du får råd til at tage på ferie.

Vælg en billig destination

Det giver sig selv, at I bør vælge en billig destination, hvis der er for få penge på kontoen. Skal I med fly, kan I altså med fordel gå efter en af de mange destinationer, man efterhånden kan rejse til for ganske få penge. Især destinationer i Østeuropa er billige, og er I til kultur og arkitektur, er der masser at komme efter i mange af de østeuropæiske lande.

Tilbered selv jeres måltider

Når I først er taget afsted, er det fornuftigt at tilberede en del af jeres måltider selv. Det bliver hurtigt dyrt, hvis I skal ud at spise tre gange om dagen, så køb ind til morgenmad og frokost, og spis kun ude om aftenen. På den måde er der flere penge at gøre godt. Desuden bruger I ofte meget tid på at få stillet sulten, hvis I skal spise på restaurant mange gange dagligt. Der er således flere gode grunde til at vælge at lave mad selv, når I er på ferie. Er I på camping, er der som regel gode muligheder for selv at lave mad, og det skal I udnytte.

Spar op i løbet af året

Vil du gerne på ferie, er du nødt til at spare op. Det er de færreste af os, der kan hive flere tusinde kroner op ad lommen på en enkelt måned, så sørg for at planlægge det i god tid, hvis du vil ud at rejse. Du kan således med fordel lave en separat rejsekonto, som du hver måned overfører penge til. På den måde er der penge at tage af, når det bliver tid til at tage på ferie.

Vil du gerne se din opsparing vokse i løbet af året, kan du eksempelvis vælge at investere. Du kan enten købe aktier eller investere i ejendomme ved hjælp af Brickshare, som er en platform, der gør det muligt at investere i ejendomme for mindre beløb. Du kan læse mere om, hvordan du kommer godt i gang her.

Bliv skarp på dine prioriteringer

Helt grundlæggende skal du blive skarp på dine prioriteter, når du skal på ferie. Er det vigtigt for dig at kunne shoppe løs på ferien, skal der naturligvis være lagt penge til side til det. Vil du partout nyde udsøgte drinks hver eneste dag på ferien, skal dette regnes ind i budgettet. Kort sagt skal du vurdere, hvad der er det vigtigste for dig at bruge penge på og så bruge pengene på netop dette. På den måde undgår du at bruge en masse midler på de mindre vigtige ting.

Comments Off on Sådan får du råd til at tage på ferie

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!