Styrk dine venskaber med en oplevelsesrejse
Travelers crossing through hanging bridge in good sunny day over the lake

Styrk dine venskaber med en oplevelsesrejse

(sponsoreret indhold)

Hvis man har en kæreste, er det meget normalt, at det bliver ham eller hende, man vælger at holde sin ferie med. Men hvorfor er det egentlig sådan? Selvfølgelig har man lyst til at have ferieminder med sit hjertes udkårne, men man skal huske på at pleje sine venskaber med nye oplevelser på samme måde, som man skal gøre det med sin partner.
Mange venskaber bliver dannede i folkeskolen, i gymnasiet eller på universitet. I disse perioder af vores liv sker der en helt masse, og disse oplevelser, gode og dårlige, går vi igennem med vores venner.
Så snart vi bliver voksne, får fuldtidsarbejde og børn, begynder de fleste at slække lidt på venskaberne. Man har travlt med livet og så det kan være svært at finde tid til at ‘hænge ud’ som i gamle dage, fordi de fireogtyve timer døgnet har at tilbyde ikke er nok.

Tag afsted og pust liv i gamle venskaber

Hvis du gerne vil bibeholde et stærkt bånd til de venner, som betyder mest for dig, bliver du nødt til at prioritere samvær med dem engang i mellem. Selvfølgelig kan I ikke bruge hver eneste dag sammen, som dengang i var studerende og ikke havde nogle forpligtelser, men husk at vær sammen på jævnlig basis!

En god måde at ses på, som forpligter jer til at snakke sammen og opleve ting sammen, er at rejse sammen. Lav en årlig aftale med din bedste veninde eller gruppen af gymnasievenner og tag afsted en forlænget weekend eller en uge. Hvis du ikke har råd til at tage på ferie, kan du låne penge til den, så du ikke skal gå glip af den. Der vil altid være nogle udgifter forbundet med ferie til transport, ophold og lommepenge, men det er nemt at tage et kviklån, således du ikke skal bruge for meget af din løn på at rejse afsted.

Det er selvfølgelig altid hyggeligt at spise en middag sammen eller dele et par kopper kaffe, hvor man kan få vendt hverdagens glæder og udfordringer, men det giver det bare noget ekstra styrke til en relation at pakke en taske og tage på eventyr sammen. Selvom det kun sker en gang om året, så kan glæden derved mærkes i mellem jer mange måneder frem.