Uncategorized

Sådan får du flere lommepenge til din ferie

(sponsoreret indhold)

De fleste danskere sparer op til deres sommerferie eller vinterferie året rundt, og det er ikke uden grund. For selvom de fleste ferier bliver billigere, så vil vi opleve mere og mere på ferierne og vi bliver også mere og mere luksusdyr som gerne vil have all inklusive, drinks, resturanbesøg, oplevelser og lignende. Det er faktisk ikke unormalt at vi bruger lige så mange penge på lommepenge, som selve ferien koster. Derfor har vi lavet disse tips hvor du kan få flere lommepenge til din ferie.

Spar på dine faste omkostninger

Hvis du kan finde nogle poster i dit budget som fast kunne være lavere, så kan du hurtigt finde nogle penge som kan blive sparet op til dine lommepenge på ferien. Personligt så har vi eksempelvis hvert eneste år gennemgået alle vores faste udgifter for at få billigere forsikringer, billigere mobiler, billigt bredbånd  og sågar strøm kan vi forhandle med vores udbyder om.

Madpenge i kuverter

Når vi skal holde vores budget så billigt som muligt, så har vi også lavet en madplan som vi fast handler efter hver eneste uge. Her har vi d.1 i hver måned også hævet penge til mad og husholdning til hele ugen som vi placere i kuverter. For et lille trick som jeg har lært fra luksusfælden, så er det at man psykologisk syntes det er hårdere at betale med kontanter end med kort, og derfor begynder man at tænke mere over hvordan man bruger sine penge. Vi har delt vores madpenge op i 4 kuverter, til alle 4 uger i hver måned.

Overfør automatisk til din opsparing

Du bør lave en fast og automatisk overførsel til din opsparingskonto, så du helt automatisk får sparret penge op til ferien. Det er en let måde at finde nogle ekstra penge, da du aldrig selv når at ’’føle’’ at du har pengene i hænderne, da de allerede er blevet ’’brugt’’ på din opspringskonto. Du kan med fordel lave en lille opsparing der hedder ’’lommepenge til ferie’’ som du overføre x antal kroner til hver måned. Så er du sikret at have penge nok til at få en masse oplevelser, fornøjelser, underholdning og lækkert mad på ferien, uden at skulle tænke over hvor mange penge der bliver brugt.

Comments Off on Sådan får du flere lommepenge til din ferie

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!