Tips og tricks

Foråret er på vej

Solen begynder efterhånden at tage til i kraft, dagene bliver længere og varmere og erantis samt vintergækker titter frem alle vegne. Man kan mærke det helt i knoglerne: Foråret er på vej. Dagene hvor man ikke behøver at tage jakke på, når man skal udenfor nærmer sig og det betyder, at man får lyst til at bevæge sig ud i det blå, når tiden er til det. Dette gælder i weekenderne eller hvis man er så heldig at have ferie i løbet af foråret eller sommeren. Der er mange ting at tage sig til, hvis man gerne vil have lidt sol på næsen samtidig med, at man foretager sig noget aktivt. Der er masser af udendørs sport at dyrke, hvis man godt kan lide at få pulsen op. En ganske almindelig løbetur er både billig, sund og ligetil for alle. Hvis man nyder at komme til vands, vil det være oplagt at leje en kajak for en dag, melde sig til windsurfing eller måske afprøve yoga på et paddleboard på havet. Her er der masser af muligheder for enhver, både hvis man foretrækker at tage afsted alene eller i flok. Man kan hurtigt få blod på tanden, når man først har mærket solens stråler, mens blodet pumper og adrenalinen suser i årerne.

 

Men en udendørsaktivitet behøver ikke være anstrengende. I Danmark er der masser af skove og parker, hvor man kan give sig hen til mere rolige aktiviteter. Pak en madkurv, en bog, et spil, eller tag din yndlings podcast i ørerne og begiv dig udenfor. Hvis du er nysgerrig, finder du hurtigt dit yndlingssted at nyde en time eller en hel dag i det danske forår.

Du behøver ikke nødvendigvis begive dig langt væk fra dit hjem for at nyde det, når solens stråler rammer os. Hvis du er så heldig at have en altan, kan du indrette den med blomster, krydderurter, tæpper og en behagelig stol. Kun fantasien sætter grænser og det behøver ikke være hverken dyrt eller tidskrævende at indrette en hyggelig altan. Du kan eventuelt gå på loppemarked for at finde billige loppefund, hvilket kun gør det hele mere personligt og unikt.

 

Hvis du ikke er udstyret med en altan, men til gengæld er den lykkelige ejer af en have, er der nærmest uendelige muligheder for aktiviteter, når de første solstrejf melder sig på himlen. Der er altid lidt ukrudt der skal luges, en busk der skal beskæres eller en græsplæne, der skal slås. Udover at skulle slås når græsset har vokset sig langt, er der flere tricks til at give optimale betingelser for en græsplæne.

 

Comments Off on Foråret er på vej

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!