Oplevelser,  Tips og tricks

Sådan får du råd til at holde mere ferie

(sponsoreret indhold)

Når du skal holde ferie, så er det svært at få råd til at holde alt den ferie du ønsker, fordi ferier nu om dage er blevet dyre. Der kommer mere og mere luksus på de forskellige ferier, hvor alle der rejser har større og større krav til hotellernes standard, hvor de også ønsker alt lige fra all inklusive og hoteller med flere antal stjerner end man har i dag. Det er meget få der tager et hotel uden en pool og det koster naturligvis mere for hotellerne i dag, at vedligeholde alle de ekstra muligheder som de skal tilbyde.

I denne artikel vil vi komme ind på hvordan du kan få råd til at holde mere ferie.

1.      Spar på de faste udgifter

Når du skal spare penge op til ferien, så er det vigtigt at du gennemgår dine faste udgifter for at sikre at du har presset dem helt i bund. Her bør du gennemgå alle dine faste udgifter mindst 1 gang om året. Du bør tjekke igennem og sammenligne priser for at få billige akasser, billige forsikringer, billigt bredbånd og lignende faste udgifter. Det er nemlig nogle af de udgifter som du kan spare på, men ikke gå ned i levestandard med, på trods af besparelsen.

2.      Læg en økonomisk plan

Når du skal spare op til ferien, så bør du lægge en økonomisk plan for hvornår du skal ud og rejse, og hvor mange penge ferien koster. Hvis du kan gøre dette, så kan du lave et budget for, hvor mange penge du skal bruge på din ferie.

3.      Find ud af hvad der betyder mest

At rejse er at leve, er et meget kendt citat for de rejselystne. Gør op med dig selv, omkring hvad du gerne vil i dit liv. Hvis du gerne vil rejse mere i fremtiden, så kan du med fordel vælge at flytte i noget billigere, for at få mere plads i budget til at komme ud og rejse. Måske kan du sælge bilen og spare en masse penge på reparationer, vægtafgifter, grønne ejerafgifter, forsikringer og lignende. De penge bruger du bare på ferie i stedet, hvor du hurtigt kan finde en ekstra ferie om året gemt i denne besparelse.

Comments Off on Sådan får du råd til at holde mere ferie

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!