Tips og tricks

Få råd til ferien

(sponsoreret indhold)

Når du skal spare op til ferien, så er det ofte noget vi danskere gør året rundt. Vi lægger xx antal kroner til side til hver eneste måned og derefter tømmer vi fuldstændig vores opsparing for at kunne få råd til denne sommerferie.

Men kunne det ikke være lækkert at komme ud at rejse endnu mere, eller at få nogle endnu bedre ferier, hvor du ikke skal tænke på penge eller hvad fornøjelserne koster? Så skal du læse denne artikel hvor vi kommer ind på spare råd og tips til at få råd til en bedre ferie

Få dine faste udgifter ned

Et lille trick som jeg selv bruge i dag er at jeg årligt gennemgår alle mine udgifter og ser om der er noget at hente der. Eksempelvis så ringer jeg til mit forsikrings selskab og høre om de kan give en ekstra rabat fordi jeg er så loyal en kunde. Jeg ringer også til min internetudbyder og høre om jeg enten kan få hurtigere internet uden at stige i pris, og hvis det ikke er muligt så spørger jeg efter noget billigere internet.

Skift akasse

Når man skifter akasse så kan man ofte få nogle gode tilbud, hvor man kan få mulighed for at få de første måneder gratis, eller hvis man skifter sin fagforening med så kan man også få dem gratis i nogle måneder. Der er mange muligheder for at spare penge på denne post også.

Brug afbudsrejser

Hvis du ikke er typen der nødvendigvis SKAL vide hvor du skal rejse hen i lang tid forinden, så udnyt at du kan få afbudsrejser som nogle gange kun koster halvdelen af en normal rejse. Her kan du ende med at kunne rejse 2 gange om året fordi du pludseligt får dine rejser til halv pris. Du skal naturligvis være klar med kufferterne da mange afbudsrejser allerede er samme dag eller dagen efter.

Comments Off on Få råd til ferien

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!