Storbyferie

Glem vinteren med en storbyferie

(sponsoreret indhold)

Januar måned er tilbagelagt, gudskelov! Men nu venter februar og marts, der er mindst lige så kolde og våde – hvis ikke koldere. Tager du også dig selv i at kigge ud ad vinduet og med et suk længes LANGT væk ved synet af den overskyede himmel og triste grå omgivelser? Der er ikke altid meget for øjet gennem vinterens farveløse, kolde dage: Det er mørkt, når man står op og mørkt når man kommer hjem. Dagene kan synes monotone og foråret langt væk.

Mange tager fri i uge 7 eller 8 og begiver sig til de norske fjelde eller de brede, stejle løjper i Frankrig eller Østrig. Er skifærdighederne eller økonomien ikke til en uges sneferie, byder Europa dog på mange andre muligheder for at undslippe den grå hverdag.

Det er ganske vist også vinterkoldt på det øvrige europæiske kontinent, men det betyder langt fra, at de europæiske metropoler er kedelige! Her er der nemlig altid nye byer at udforske, at udsøge sig spændende oplevelser i og få lidt luksuriøs komfort. Drag derfor mod kosmopolerne og få et kærkomment afbræk fra den danske “osteklokke” og dagligdag.

Selvom Europas hovedstæder på denne tid af året ikke byder på sol og strand, er der rig mulighed for eksotisk afslapning, varme og kulturelle oplevelser inden for en overkommelig rækkevidde. Tag for eksempel toget til en af de europæiske storbyer og bliv varmet igennem på et eksklusivt spa ophold, mens du nyder din udvalgte bys kulturelle og gastronomiske tilbud. Europa er fyldt af smukke, gamle byer med ekstraordinær arkitektur, historiske bygninger og særegne stemninger. Har du besøgt eksempelvis Budapest, München eller Krakow, hvor der findes seværdigheder til både kvinder og mænd for at styrke deres forhold.

Tag et kig på Europakortet med din rejsepartner og se om I ikke kan beslutte jer for en by sammen. Book et værelse på et lækkert hotel med spa-faciliteter i den udvalgte by og tjek gerne op på priserne i netop dette land, så I kan planlægge rejse- og hotelbudget efter dette.

Nyd dagen med spadseerture rundt omkring i byen, eftermiddagen i de luksuriøse spaomgivelser, og spis en lækker middag til aften. Tag jer simpelthen god tid til hinanden i hotellets varme, bløde seng, mens vinteren går sin gang uden for. Brug tiden hjemmefra på at forkæle hinanden lidt ekstra. Er der noget dejligere end en aften i sengen med sin bedre halvdel efter en tur i tyrkisk bad og sauna, eller en smagfuld middag med lækker vin? Måske har I i den seneste tid med hverdagens rutiner og vaner, glemt at pleje relationen til hinanden og dyrke jeres forhold?

I så fald er en luksuriøs storbytur perfekt til at finde gnisten igen, og måske endda opdage nye sider af jeres forhold – med alt hvad det indebærer. En tur væk hjemmefra behøver ikke kun at byde på nye seværdigheder, nyt sprog og madspecialiteter. Det kan også være en skøn anledning til at se dig selv, din partner og jeres forhold i et nyt lys. Drag fordel af den gode tid og ro, I har, og gør ferien fræk og spændende med lidt eksperimentering og leg i sengen.

Det handler i sagens grund blot om at gøre livet lidt ekstra hedt og farverigt her halvvejs i vinteren – og snart kommer foråret!

Comments Off on Glem vinteren med en storbyferie

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!