Få råd til at holde ferie

Få råd til at holde ferie

  • Post author:
  • Post category:Oplevelser

(sponsoreret indhold)

Det er januar – hyggen og gaveorgiet er forbi, du er tilbage på jobbet, slankekuren og fitnesscenteret kalder og kontoen har bestemt set bedre dage. Og så er det koldt, vejret er dag efter dag bare vådt og gråt: Der er seriøs basis for at blive godt og grundigt januar-depri! Så det eneste, du nok drømmer om lige nu, er sådan set bare at rejse langt væk til varmere og mere eksotiske himmelstrøg. Men det virker lidt urealistisk, for hvordan skal du lige få råd?

I virkeligheden handler det blot om prioritering og nøje planlægning. For lets face it – vi ved jo godt at så godt som hvert år rammer denne januar-tristhed. Start derfor med spare op i god tid. Så snart årets sommerferie er overstået, sætter du hver måned penge af til en lille ferie-opsparingskonto. Når kulden så for alvor får tag i det danske land midt i november, kan du lade den store rejseplanlægning begynde.

På de kolde aftener kan du varme dig på billeder af hvide sandstrande, palmer og farverige drinks, mens du klikker dig gennem udvalget af hoteller og flyafgange, og vælger det der passer lige til dine behov.

Sørg for at undersøge markedet nøje, så du får den skarpest mulige pris. Hvis du stadig synes, at din konto har brug for en indsprøjtning for at få enderne til at nå sammen, så kan du få et overblik over diverse lånemuligheder hos laaneberegneren.dk Hvor man har relativt let ved at optage lån til både bolig, bil og forbrug generelt, uden at få slemme gebyrer på nakken.

Gør dig selv den tjeneste først at gennemtænke, hvad du låner penge til og hvad du generelt i dit dagligliv bruger dine hårdt tjente penge på. Er den daglige, næsten 50 kroners to-go kaffe virkelig nødvendig? Skal du igen i år have den sidste nye smartphone eller er designertasken til 10.000 kroner mere vigtig end ferien med dem, du holder af? Lav en lille prioriteringsliste og hav den i baghovedet, når du er ved at falde for de dyre forbrugsfrister – køber du denne ting på bekostning af en yderst tiltrængt solferie, du hungrer efter i de triste vintermåneder?

Tænk over dit forbrugsmønster og vej op, hvad der betyder mest for dig – både på den korte og den lange bane. En klog mand sagde engang: “At rejse – den eneste ting, du køber, som rent faktisk gør dig rigere”. Et citat der bestemt er værd at tage med i overvejelserne, når årets budget skal lægges!

Simon

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!