En rar og rolig ferie

En rar og rolig ferie

  • Post author:
  • Post category:Oplevelser

(sponsoreret indhold)

Mange danskere har en travl og hektisk hverdag, som af og til kan føles som skruen uden ende. Ofte kunne man ønske sig flere timer i døgnet, og det går desværre ud over vores vigtige søvn.

Derfor er det vigtigt at unde sig selv en ferie i ny og næ med total afslapning i centrum. Har du en travl hverdag, har du måske ikke nødvendigvis lyst til en ferie, som kræver så meget overskud og “kapow” af dig. Så giv dig i stedet lov til den ultimative daseferie, hvis det nu er det, du egentlig allermest har brug for og lyst til – du behøver nemlig hverken kede dig eller ligefrem være kedelig for at vælge en rolig ferie.

Er der en bog, du længe gerne har villet læse, så medbring den på din daseferie. Der er ikke noget sted, man læser bedre end på en ferie uden program, fordi man kan tillade sig at lade hverdagens forpligtelser glide i baggrunden og ikke mindst glemme tid og sted fuldstændig, så man bedre kan leve sig ind i sin bog. Lad mobilen og tabletten ligge på værelset eller sluk dem – så bliver du ikke lokket til at slå noget op, eller til lige at svare på beskeder.

Bliver du rastløs af at læse skønlitteratur, kan du snildt medbringe faglitteratur på din ferie. Der er helt sikkert et emne, du på et tidspunkt i løbet af året er blevet fascineret af, men aldrig rigtig fik fundet tid til at dykke ned i. På den måde kan en rejse til en enkelt destination uden vilde udflugter pludselig udvikle sig til en rejse – ind i en bestemt historisk epoke, en anden kultur eller noget helt tredje.

Har du lyst til at være aktiv og lave noget mere praktisk og håndgribeligt, mens du slapper af, kan du også overveje at give dig i kast med at skrive, strikke, tegne eller fx male i malebøger for voksne.

Så længe det er en aktivitet, som føles afslappende og ikke er en kilde til frustration eller skaber unødige forventninger til din egen præstation, så er det sundt for hjernen og godt for humøret at være kreativt beskæftiget under ferien.

Og lad for guds skyld mobiltelefonen blive i tasken langt mere end den gør derhjemme!

Når vi allesammen har konstant adgang til alverdens information, socialitet og underholdning på en skærm, så flyver tiden godt nok, men ikke på en afslappende måde. Så und dig selv den tjeneste at koble totalt af og giv dig hen til en ferie helt uden ur og alarm!

Simon

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!