Oplevelser

En weekend med fart i!

(sponsoreret indhold)

Julen og nytåret nærmer sig i styrtfart, og du går sikkert og tænker over, hvad du skal give dine kære i julegave – og du er måske endda også så småt ved at tænke i næste års ferier? Jamen, her er svaret: Slå to fluer med et smæk og planlæg en weekendferie som gavekort!

Men hvad giver du personen, som ikke er meget til krophold, som har for meget krudt til zen-agtige vandreture ved Vesterhavet og som allerede har været på “sightseeing” i Aarhus, København og andre skønne storbyer?

Svaret er (selvfølgelig!) en vild weekend med actionfyldte aktiviteter!

Er gavemodtageren lidt af en fartdjævel som også elsker at blive forkælet med stilet luksus – jamen, så prøv en Ferrari! Det er en helt vild og almægtig fornemmelse at sidde bag rettet, dufte det friske læder – og ikke mindst benzinen, når I brænder dæk af på bane såvel som landevejen…

Hvis du tænker at I også har brug for et gambling element for yderligere at få adrenalinen op, så byder det ganske danske land på oversete perler: Tag på galop- eller travbanen! Du har muligvis hørt hvordan hingsten Tarok spænede sig til den ene sejr efter den anden – og vandt alle danskeres hjerter. At være til stede på banen og spille på sine udvalgte heste får virkelig blodet i kog: Hestene er lige foran jer, og de kæmper med rå muskelkraft mod hinanden, så mudderet sprøjter, mens jockeyen kæmper for at få hesten først i mål. En travhest i bedste form kommer op på mere end 50 km/t i gennemsnit og en galophest op næsten 80km/t på kortere distancer, så det giver virkelig et rush at komme i nærkontakt med de vaskeægte hestekræfter!

Skal I have energien ind med første grad af nærkontakt, så tag til Vesterhavet og snus den friske havluft ind med rolige vejrtrækninger… og så op på surfboardet! Vidste du at Klitmøller i Nordjylland kaldes Cold Hawaii? Ja – Gu’ er der koldere end på en tropeø, men du finder ikke finere bølgeslag og gigantiske sandstrande end der! En tur til surfingsportens danske epicenter en perfekt måde at komme i kontakt med ekstremer på – både for nybegynderen, som har et brændende ønske om at komme op på brættet – og for den knap så vilde vandhund, der ikke vover at stå i skumsprøjtet. En gang om året afholdes her nemlig verdensmesterskab i surf – så hvorfor ikke kombinere jeres vilde weekendtur med både action og den uforglemmelige oplevelse af at se de bedste surfere kæmpe mod de vilde naturkræfter?

Comments Off on En weekend med fart i!

Hej! Mit navn er Simon, og jeg er skribent her på siden! Jeg har rejst og boet flere forskellige steder i verdenen, og har fået æren af at fortælle om mine oplevelser samt, at hjælpe dig med at finde den perfekt ferie!