En weekend med fart i!

Julen og nytåret nærmer sig i styrtfart, og du går sikkert og tænker over, hvad du skal give dine kære i julegave – og du er måske endda også så småt ved at tænke i næste års ferier? Jamen, her er svaret: Slå to fluer med et smæk og planlæg en weekendferie som gavekort!

 

Men hvad giver du personen, som ikke er meget til krophold, som har for meget krudt til zen-agtige vandreture ved Vesterhavet og som allerede har været på “sightseeing” i Aarhus, København og andre skønne storbyer?

 

Svaret er (selvfølgelig!) en vild weekend med actionfyldte aktiviteter!

 

Er gavemodtageren lidt af en fartdjævel som også elsker at blive forkælet med stilet luksus – jamen, så prøv en Ferrari! Det er en helt vild og almægtig fornemmelse at sidde bag rettet, dufte det friske læder – og ikke mindst benzinen, når I brænder dæk af på bane såvel som landevejen…

 

Hvis du tænker at I også har brug for et gambling element for yderligere at få adrenalinen op, så byder det ganske danske land på oversete perler: Tag på galop- eller travbanen! Du har muligvis hørt hvordan hingsten Tarok spænede sig til den ene sejr efter den anden – og vandt alle danskeres hjerter. At være til stede på banen og spille på sine udvalgte heste får virkelig blodet i kog: Hestene er lige foran jer, og de kæmper med rå muskelkraft mod hinanden, så mudderet sprøjter, mens jockeyen kæmper for at få hesten først i mål. En travhest i bedste form kommer op på mere end 50 km/t i gennemsnit og en galophest op næsten 80km/t på kortere distancer, så det giver virkelig et rush at komme i nærkontakt med de vaskeægte hestekræfter!

 

Skal I have energien ind med første grad af nærkontakt, så tag til Vesterhavet og snus den friske havluft ind med rolige vejrtrækninger… og så op på surfboardet! Vidste du at Klitmøller i Nordjylland kaldes Cold Hawaii? Ja – Gu’ er der koldere end på en tropeø, men du finder ikke finere bølgeslag og gigantiske sandstrande end der! En tur til surfingsportens danske epicenter en perfekt måde at komme i kontakt med ekstremer på – både for nybegynderen, som har et brændende ønske om at komme op på brættet – og for den knap så vilde vandhund, der ikke vover at stå i skumsprøjtet. En gang om året afholdes her nemlig verdensmesterskab i surf – så hvorfor ikke kombinere jeres vilde weekendtur med både action og den uforglemmelige oplevelse af at se de bedste surfere kæmpe mod de vilde naturkræfter?